Sunday, October 12, 2014

Meil on elu keset p6lde.

 No olgu, aega sai aga l6puks ma näitan siinset kanti kah. Uskumatu, et me siin katuse all juba NELI aastat pesitseme. Vahepeal oleme j6udnud isegi paljunema hakata.. alguses Kiisu, siis Säde, mis järgmiseks? Kaua me enam siia ära ei mahu, see on siililegi selge. Eriti kuna Julianist varsti peaaegu päris 6petaja saab. Juba ta mööbeldabki siin.
Mina pean oma käsitööasjad (jälle) keldrisse kolima. No pole hullu, ta lubab mulle ammu juba oma kunstituba. Kunagi siis kui meil loss on.
M6ni käis vist ka proovimas.

AGA senikaua kuni me veel siin oleme (käisime oma unelmate korterit vaatamas, ainus puudus oli vann), we'll make the most of it.

Nüüd siis piltide juurde. Me oleme ümbritsetud p6ldudest, neid on siin ümberringi lugematu hulk. P6hjas, l6unas, idas ja läänes. Neil p6ldudel kasvatatakse kas m6nda teravilja (siis on p6llud rukkililli ja moone täis, ohh jumalik!) v6i siis söödamaisi. Julian loodab ikka edasi, et kord koperdab ta söögimaisi otsa, seepärast lööb ta tihti hambad sisse, et järele proovida.
Siiani on aga k6ik p6llud ikka loomadele söödaks kasvatatavat maisi täis. Ja see sügis on Julian end 6nneks tagasi hoidnud, pole maisiraksu läinud.

Piltidelt on siis näha kuidas p6ld p6llu k6rval asetseb ja kuidas need taimed/viljad hetkel välja näevad. Paljud p6llud on juba ära koristatud, me leidsime aga m6ned veel seismas. Kehv ilm oli, vabandage see jube telefonikvaliteet. :D

No comments:

Post a Comment