Friday, August 21, 2015

Reisi l6pu kohta ütleks veel nii palju, et peale kolme ööd Andorras asusime varahommikul (jälle olime enne kella seitset oma kodinatega autos) taas kodupoole. Püreneedest alla s6ita oli palju lihtsam kui üles. Lootsime veidi aega v6ita ning maksime 6,60 eurot, et läbi Túnel d’Envalira  tagasi Prantsusmaale saada. Noh, natuke ehk v6itsimegi.
S6it mööda Püreneesid alla oli nii ilus. Päikeset6usuga mägede vahel. Romantika 100%. Isegi kui need kohalikud taaskord kui hullud üles-alla kihutasid. Isegi kaubaautod ja bussid.
Tagasiteel proovisime maksustatud kiirteid küll vältida, ent kuna me siiski v6imalikult kiiresti koju tahtsime j6uda, s6itsime ikka mitusada kilomeetrit ka nö raha eest. Kella kuue paiku 6htul, mil veidi rohkem kui pool teest s6idetud, astusime ühte hotelli sisse ja otsustasime puhkama minna. Enne muidugi heitsime tollele väikesele linnale pilgu peale. Naljakal kombel maksime me tolle spontaanselt valitud hotelli eest sama palju kui kolme öö eest Andorras. :)
Viiendal päeval alustasime nagu ikka varakult ning niipea kui me Prantsusmaalt väljas olime (tulime Luksemburgi kaudu tagasi), läks kodutee kiiremini kui enne. Saksamaale j6udes 6nnestus meil tänu raadio kuulamisele 9-kilomeetrist ummikut vältida ning üsna pea olime tuttavatel teedel.
:)
L6ppppppp. Tsau!

Proovin telefoniga pilte lisada, ei õnnestu eriti. Ent piltidel on 1) suursugune kartulipitsa, mis Jull viimasel õhtul Andorras meile tellis; 2) vaade varahommikustele Püreneedele autoaknast, ning 3) mahasõidetud kilomeetrid koju jõudes. 

No comments:

Post a Comment