Saturday, October 8, 2011

Nur ein bisschen erkältet?

Eelmisel nädalavahetusel lõid soojakraadid lausa +27-ni välja. Veel esmaspäeval oli super soe, käisin linnas suvekleidiga, 3.oktoobril. Ent nii kähku kui see Altweibersommer tuli, nii ta ka läks. Juba teisipäeval sadas vihma, oli pilves ja tuul tõmbas igast tänavanurgast. Töönädala lõpupoole läks veelgi hullemaks. Iseenesest pole ju +16 külm, aga kui sealjuures ka päev otsa sajab ja puhub, siis saab kokku üks mõnus sügisene ilm. "Mõnus" on siinkohal muidugi iroonia. Irooniline on ka see, et just siis kui ilm viimaseid suvepäevi lubas, oli meie perepea (ma loen ennast ja kassi ta pereks ju) koleda külmetusega siruli maas. Täpselt viis päeva hiljem, reedel, niitis see kole tuuline-vihmane Saksamaa Herbst mind jalust. Eile koolis oli küll poolsurnu tunne, aga õnneks sain kohe rongile istuda ja koju kuuma teed ja jalavanni tegema tulla. Suur tänu nädalavahetuse eest :) Eks näis kuidas mu nädalavahetuse projektid sujuvad, pea on paks ja nina tilgub. Heh, viimati olin haige kaks aastat tagasi, Moldovas. :D

Koolis läheb hästi, meil kaks keeleõpetajat - suurepärased. Detsembriks peame B2 tasemega hakkama saada, et jaanuarist C1 ette võtta. Veidi hirmutav ju on, eriti kuna meie tunnid rohkem nagu pärastlõunased komöödiad on, aga küll me hakkama saame. Kursusekaaslased on lihtsalt vinged ja mul ei möödu tundigi ilma südamest naermata.

Nii möödaminnes tahtsin mainida, et õunakilo on siin kallis. Peast ei mäletagi, aga ikka rohkem kui Eestis. Korra ostsin paar kilo, et õunakooki ja -moosi teha. Rohkem vist ei viitsi osta :)

Kui nüüd raha piisavalt oleks, lendaks nädalavahetuseks Moldovasse, meid on nimelt pulma kutsutud. Ja moldova pulm on midagi, mida peaks vähemalt kord elus ikka nägema. Ehk jõuame veel kunagi :)

Okei, ma teen endale uue kuuma tee, sest see Erkältung on jube tüütu ja siis loodetavasti teen projektiga "vannitoakapp" algust.

Arrivederci!

No comments:

Post a Comment