Sunday, June 10, 2012

Fußballfieber

Jah, EM algas uuesti. Majad, autod ja inimesed on nüüd oma trikoloori värvides kaunistatud ja meeleolu on vägagi ülev. Eile oli esimene Saksamaa mäng, nii vaatasime siis ka nagu kord ja kohus grilli ja 6llega s6bra juures, kus kogu pere ja m6ned lähedased s6brad-tuttavad kokku tulnud olid. Projektoriga oma väikeses kodukinos on elamus ju t6esti vingem, olgugi, et traadita internetiühendusega live stream tihtipeale hästi ei jookse ja hirm m6nda väravat mitte näha on suurematel fännidel suur.
Jalgpall on siin vist peaaegu ainus asi, mille pärast kokku tulla ja mille üle uhke olla. Seepärast meeldib mulle see lisa "aastaaeg" siin, hea on näha rahvast l6puks uhke omade üle olemas. Olgugi, et uue rahvuskoondisega nad veel eriti tshempionite m66tu välja ei anna. Kuna Eestit mängimas pole, olen Saksa poolt, tundub nagu loogiline ka ;)
Eelmisel aastal kaalusime m6tet ise Ukrainasse selleks puhuks s6ita, aga ei tulnud välja. Kooli k6rvalt korraks Lvivi p6igata oleks veidi keeruline, hehe.

UUDISED: Marion ja Julian lendavad Eestisse! 12. juulil maandume ja 2.augustil lahkume jälle. 3 nädalat on meie jaoks rekord. K6ik tänu sellele, et Julianil sel aastal viimaks nii palju kooliga seotud kohustusi suvel pole. Kiisule peame selleks ajaks hoiukodu leidma, aga kui miski muu ei funka, siis meil siin kassihostel.

Update Hans Juniori kohta - tal läheb oma uues suures potis väga hästi, tänan küsimast. Nüüd üritame laiusesse kasvada veel natsa ja siis pikkusesse ka. Mu meelest nii ilus taim, nii ilusate graatsiliste lehtedega. Oh, mul on mingi aiavaimustus peal. Nüüd moosin "ämma", et too endale "vertikaalse aia" ehitaks. Saadan linke ja tüütan muudkui. No aga tal on ju ruumi! Las ehitab :)

Saksamaale kahjuks iseloomulikuks kujunenud probleem paremäärmuslastega t6useb jälle kuumaks teemaks meedias. Ma ei tea, kas sellest Eestis räägitakse, aga uurige mootorrattaj6ukude Hells Angels ja Bandidos kohta, kel huvi on.

Pikemalt täna ei kirjuta, mäng läheb kohe jälle käima ja ausaltöeldes kipub uni ka peale. Kes käskis siis hommikuni üleval olla, onju?
Tsau!

No comments:

Post a Comment