Sunday, June 3, 2012

Varietè!

Eile käisime varietees. Mu ainus kommentaar sisaldaks endast ohkeid ja ahkeid.
Show ise oli kokku pandud Berliinis baseeruvate rahvusvaheliste artistide poolt. Lühike tutvustav kokkuv6te  etendusest BASE. Seda nüüd üle vaadates märkasin, et eilse etendusega on üht-teist muutunud, aga muidu midagi sarnast.
Akrobaadid (eriti see noormees seal) olid lihtsalt vaimustavad - ma pole kunagi näinud ühte meesterahvast nii liikumas! Paaristants on vaimustav, stand-up comedy oli tasemel ning publikut kaasati just piisaval määral etendusse.
Atmosfäär ise oli kuidagi väga isiklik. Teatrisaalile kohaselt polnud seal ridadeviisi isteid, vaid lauad. Iga laua ümber 4-8 tooli. Ringi liikusid klienditeenindajad. Nii said sa süüa ja juua ja nautida etendust täiel määral. Kuidagi väga hubane oli seal, laualampide valguses.
Kindlasti lähen veel! 6pilased saavad 6nneks palju-palju odavamalt, seega otsustasime v6imalusel järgmiseid etendusi ka vaatama minna. Juba juulis tuleb uus! Prantsuse varietee teemadel - p6nev!

Kes kunagi Saksamaale satub ja omal nahal neid elamusi kogeda tahab - http://www.variete.de/  on hea algus. Rahvusvahelised noored ja andekad inimesed teevad suurepärast tööd! Igal etendusel erinev trupp. :)

SIIN  täpsemalt Münsteri varieteeteatri kohta. Kes lugeda ei oska, saab pilte vaadata!

No comments:

Post a Comment