Sunday, June 14, 2015

Maasikahooaeg!

Okei, täna polnud päikest, üllataval kombel. Aga kuna mul plaanis vähese suhkruga moosi teha (no et Säde ka süüa saaks), siis oli ju maasikaid vaja. Ja kuna poest osta on lihtsalt liiga tavaline, siis käisime ise korjamas.
Pean t6dema, et eelmisel aastal oli lihtsam - siis magas see väike kratt oma autohällis ja kui üles ärkas, siis oli lihtsalt ja vaatas, mis toimub. Täna oli meil aga tööjaotus selline: mina korjasin, Julian s6i lapsega maasikaid. Vähemalt on lapsel nüüd selge, et tohib ainult punaseid süüa ja lehed peab küljest ära v6tma, neid ei sööda. L6puks istus seal vagude vahel ja ei suutnud enam ühtegi maasikat süüa. Korjamise p6him6ttest veel aru ei saanud :)

Väikese koha v6lud ka veel - kui p6llule j6udsime ja ämbrid kaalumisele andsime (tühjalt kaalutakse ära, et siis hiljem see ämbrikaal maha arvestada), siis küsis üks naistest, et kas me käisime eelmine aasta ka, laps turvahällis. :) Aasta aega tagasi! Me käime küll iga aasta neid korjamas, aga eelmine aasta t6esti ainult selle ühe korra. JA MEID MÄLETATI. Mis imeläbi, mul pole aimugi.
Samas, kes siis Juliani tumepruune lokke ei mäletaks :P

Nüüd homme lähen siis steviat otsima, vaatan mis variante pakutakse, kui üldse. Stay tuned!

No comments:

Post a Comment